Zimány Linda bevállalós fürdőruhában villantott bomba alakot - Fotó

szexi Zimány Linda beach body fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda előszeretettel mutogatja bomba testét közösségi oldalán, most pedig, hogy a fürdőruha szezon is megkezdődött, a népszerű modell dögösebbnél-dögösebb bikinikben pózol. 

Zimány Linda alig várta, hogy beköszönjön a nyár és felvehesse szexi ruháit és apró bikinijeit, melyek kiemelik tökéletesen kidolgozott testét és formás melleit. A modell alakján meglátszik a sok jóga és a pilates, neki nincs gondja a beach body-val, az biztos. Linda kihasználta a hétvégi kánikulát és a Balatonon szállt hajóra, ahol egy különleges fürdőruhában pózolt férfi rajongói legnagyobb örömére. A siker nem is maradt el, számtalan szívecske és bók árasztotta el Linda üzenőfalát.

Zimány Linda Forrás: Zimány Linda - Instagram

Bár sokan úgy gondolják, hogy túlzásba vitte a fogyást, a modell jól érzi magát a bőrében, szerinte egyáltalán nem sovány és ügyel is arra, hogy ne szedjen fel plusz kilókat magára.

A fotókat Linda Instagram oldalán, itt tudja megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.