Újra meg kellett műteni Schobert Norbit: egy darabig még biztosan a kórházban marad

Forrás: Facebook/Mokka -
Rubint Réka sztrók Schobert Norbert kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi a reggeli futásából tért haza, amikor összeesett a házuk előtt. Mentőhelikopeter vitte kórházba. Kiderült, hogy sztrókja volt, azonnal műteni kellett, később pedig ismét. Szerencsére maradandó károsodások nélkül megúszta, de a vizsgálatoknak még nincs vége. Egy darabig biztosan nem hagyja el a kórházat.

A reggeli futásból hazatérve Schobert Norbi csak annyit érzékelt a házuk előtt, hogy "elhagyja a jobb oldala". Összesett, de szerencséjére a szomszédja időben észrevette. Azonnal segítséget hívtak, mentőhelikopter szállította kórházba, ahol meg kellett műteni. Kiderült, hogy a fitneszgurunak sztrókja volt, és később az is, hogy fizikailag teljesen egészséges. Norbi szerint a stressz és a sok munka miatt alakult ki nála vérrög.

Schobert Norbi egy darabig még a kórházban marad Forrás: Facebook/Mokka

Én azt gondolom, túlhajtottam magam. Hajnaltól késő estig dolgoztam, és az elmúlt közel egy év eseményei, az anyósom halála is közrejátszottak.

Blikknek

Azt is elárulta, hogy vasárnap is megműtötték. "

sajnos az egyik érfal megsérült. Ezt az eret meg kellett operálni, úgyhogy újra megműtöttek vasárnap éjjel, de már egy másik kórházban."

Most azt kell átgondolnom, hogy kell átszerveznem az életem, hogy kevesebb stressz érjen.

Rubint Réka elmondta, Norbi még egy darabig biztosan nem mehet haza.

Egyelőre erről szó sincs arról, hogy kiengednék.

Borsnak

"Sok vizsgálat vár rá. Hétfőn volt szívultrahangja, megnézték, hogy a szorítása a jobb oldalon jó vagy sem. Logopédus konzultált vele, hogy rendben van-e a beszéde. Jön majd a neurológiai vizsgálat, ultrahanggal vizsgálják a szívét, szóval még egy darabig maradnia kell, ha akar, ha nem" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.