19 évig nem menstruált a brit lány - sokkot kapott, amikor megtudta, mi az oka ennek

Forrás: Shutterstock -
betegség menstruáció nőgyógyászati probléma vagina sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit lány tinédzserként még nem sejtette, hogy valami nem stimmel vele.

A gyönyörű brit lány, Jacqui Beck 19 éves volt, amikor megtudta, hogy nincs vaginája. Kívülről úgy tűnt, hogy minden rendben van, a lánynak csak az tűnt fel, hogy 19 évesen még nem menstruál. Jacqui azt hitte, sportos alkata miatt késik az első vérzés, azonban amikor az orvos szembesítette az igazsággal, a lány valósággal sokkot kapott - írja a nuus.

Sokáig úgy érezte, hogy nem számít igazán nőnek, édesanyja és családja azonban mellé álltak, és kiderült, hogy műtéttel és speciális tágító készlet használatával neki is lehet hüvelye, később pedig a petesejtjei leszívásával, béranya segítségével akár gyermeke is. Jacqui ma már 27 éves, és mindenkinek azt üzeni, hogy attól, hogy nincs vaginája, boldog párkapcsolatban él. A lány szervezetében a Mayer Rokitansky Kuster Hauser-szindróma miatt nem fejlődött ki a női szervek egy része, a betegség minden ötezredik nőt értint.

Vagina nélkül született a brit lány. Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.