Orvost kellett hívni a Dancing with the Stars versenyzőjéhez: videó

Kinizsi Ottó kimerültség Dancing with the Stars
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinizsi Ottót a szombati adás előtt a Dancing with the Stars riportere, Gelencsér Tímea faggatta. Az is kiderült, hogy a színész-rendezőhöz orvost hívtak: ugyanis nagyon kimerült. 

"Úgy mentem bele ebbe a versenybe, hogy nem gondoltam arra, hogy meddig maradok benne, vagy hány adás sikerül, hanem az adott hétre nagyon erősen összpontosítok. És nyilván az én szervezetem nem volt hozzászokva ehhez a töménytelen mennyiségű mozgáshoz és sokkhoz, ami ehhez a műsorfolyamhoz kell. Most éreztem így, a harmadik hétnél, hogy kicsit megrottyant és kicsit oda kell figyelni arra, hogy több pihenésre van szükség (...) Úgyhogy most egy picit vissza kellett vennem a tempóból, szólt a szervezetem, jelezte, hogy ha így folytatom tovább, akkor bajok lesznek" - nyilatkozta Ottó.

A szombat esti produkciójukat itt nézheted meg:

A Dancing with the Starsban már csak 9 páros versenyben. A legutóbb nekik kellett távozni.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.