Hazaküldték a nézők a TV2 sztárját: "Olyan végtelenül szomorú vagyok, hogy sírni sem tudok"

Hevesi Kriszta Dancing with the Stars Baranya Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a Dancing with the Stars 3. adása, már csak 9 páros táncolhat a győzelemért. Ezúttal a második adásban már egyszer veszélyzónába került Hevesi Kriszta és Baranya Dávid esett ki.

A közönségnek az adás végén Cooky és Szécsi Debóra, valamint Hevesi Kriszta és Baranya Dávid közül kellett választania, hogy ki maradjon a versenyben.

„Én a ma estével elégedett vagyok, nagyon jól működött köztünk a kémia, bevállaltunk sok mindent és nagyon büszke vagyok Krisztára. Mi mindent megtettünk, én nyugodt vagyok. Az összes produkciónban tudtunk adni magunkból egy szeletet" – mondta el Dávid a kiesésüket követően.

„Arra gondoltam, hogy ha kiesek, akkor egy kicsit megszűnik a világ. Olyan végtelenül szomorú vagyok, hogy sírni sem tudok... ...biztos, hogy az éjjel nem fogok aludni" – árulta el Kriszta.

Ha lemaradtál róla, most megnézheted a produkciójukat:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.