Csollány Szilveszter állapota Csollány Szilveszter koronavírusos Bányai Gábor A halál torkából tért vissza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónappal ezelőtt fertőződött meg koronavírussal az olimpiai bajnok tornász. Csollány Szilveszter kezdetben jól viselte a betegséget, de nemrég olyan súlyosra fordult az állapota, hogy Sopronból egy fővárosi kórház intenzív osztályára szállították.

Az egész ország szorít Csollány Szilveszter felépüléséért. Nem csak tornásztársai, rajongói, hanem a koronavírusból felépült emberek is üzennek neki. Bányai Gábor fideszes országgyűlési képviselő összesen 111 napot töltött intenzív osztályon, ebből 85-öt mélyaltatásban. Ő pontosan tudja, milyen érzés a halál torkából visszatérni.

Egyelőre nem közöltek új hírt az állapotáról Forrás: Lantos Gábor

"Úgy gondolom, hogy a legfontosabb az akaraterő. Az orvostudomány lehetőségei is behatároltak, a végén a betegen múlik, hogy elmegy vagy marad... Nekem rengeteget segített, hogy a családom sokat látogatott, mindig ott voltak mellettem a szeretteim, amikor csak lehetett."

– nyilatkozta az 52 éves politikus a Blikknek, akit egy ECMO nevű különleges lélegeztetőgép tartott életben. Ez ugyanis képes a tüdő nélküli légzést megvalósítani.

"Amikor rá voltam kötve a gépre, altatásban voltam. Az orvosok és ápolók mégis megérintettek, simogattak, beszéltek hozzám, törődtek velem. Ugyan reagálni nem tudtam, de éreztem a gondoskodásukat, és ez is rengeteg erőt adott nekem" – tette hozzá Bányai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.