Aranyosi Péter két oltás után kapta el a koronavírust, kórházba került

Forrás: Facebook/Aranyosi Péter -
Aranyosi Péter koronavírus-járvány covid oltás koronavírus-fertőzés kórház koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aranyosi Péter két oltás után kapta el a fertőzést, és sajnos állapota olyannyira leromlott, hogy kórházba kellett vinni.

Bár reménykedett abban, hogy otthon sikerül átvészelnie a betegséget, Aranyosi Péter kórházba került miután elkapta a koronavírust.

Már volt két oltásom, amikor elkaptam a vírust. Mit ne mondjak, nem volt kellemes.

Aranyosi Péter két oltás után kapta el a koronavírust Forrás: Facebook/Aranyosi Péter

Oxigént és infúziót kaptam, illetve lórúgás erősségű gyógyszereket, amelyektől jobban lettem.

Hat napig voltam bent, de szerencsére már itthon lábadozom.

"Az biztos, hogy januártól, ha újra dolgozom, ez is benne lesz a produkciómban. A legjobb az egészben az anyósom volt, aki egyben a könyvelőm is. Felhívtam, miután kiengedtek, elmondtam neki, hogy sikerült túlélnem valamit, amibe sokan belehalnak. Erzsike erre csak annyit kérdezett: »Jó, de hol van a táppénzes papír?« Na, hát így élünk mi" - mondta viccesen.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.