Csollány Szilveszter Csollány Szilveszter oltás Janssen-vakcina Csollány Szilveszter állapota Dr. Lehota András Csollány Szilveszter mégis be volt oltva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December elején robbant a hír, miszerint az olimpiai bajnok tornász, Csollány Szilveszter az életéért küzd. A koronavírus-fertőzés szövődményei miatt került kórházba, az elmúlt hetekben viszont friss hír nem érkezett az állapotáról.

A sportvilág egy emberként aggódik Csollány Szilveszterért, ugyanis gyanúsan nagy a csend az olimpikon körül. Ezt törte most meg egy kutatóorvos, aki megdöbbentő információval állt a nyilvánosság elé. Sokan támadták Csollányt azért, mert közösségi oldalán vírustagadó és oltásellenes tartalmú posztokat osztott meg.

Most mégis az derülhetett ki róla, hogy ezek ellenére felvette az oltást.

Egy kutatóorvos szerint Csollány felvette a koronavírus elleni oltást Forrás: AFP/Damien Meyer

Dr. Lehota András kutatóorvos azt állítja, hogy Csollány Szilvesztert az egydózisú Janssen-vakcinával oltották be mielőtt kórházba került. Az információt a tudós biztos helyről, az olimpikon kezelőorvosától tudja. A doktor ráadásul elég keményen bele is állt a közvéleménybe.

– idézi Dr. Letoha Tamás bejegyzéshez írt kommentjét a promotions.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.