Anyai örömök elé néz a magyar sportoló: "Készülök az anyaságra"

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
gólyahír anya Kovacsics Anikó terhes kézilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A klubja, Ferencváros a hivatalos oldalán jelentette be az örömhírt, mely szerint klasszis kézilabdázójuk gyermeket vár.

A sportolónőnek tavaly több sérüléssel is meg kellett birkóznia, egy vállprobléma miatt pedig kés alá kellett feküdnie. A rehabilitációja nagyon jól haladt, és a gyermekáldás miatt több ideje lesz a felépülésre.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

„Jól halad a felépülésem, az előírtaknak megfelelően végzem a gyógytornát, erősödik a vállam, és lassan már labdával is elkezdhetek óvatosan edzeni. Bár ez nem biztos, az idény végén talán már visszatérhettem volna, erre azonban csak később, a kisbabám megszületése után kerül sor. A következő hónapokban is folytatom a rehabilitációt, megteszek mindent, hogy a lehető legjobb állapotba kerüljek: ahogy tudok, segítek a csapatnak, de emellett készülök az anyaságra" – nyilatkozta a Fradi.hu-nak a kismama.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.