Deréktól lefelé lebénult a koronavírustól egy 9 éves kislány

szövődmény lebénult a koronavírustól fogyatékosság lebénult koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen hihetetlen szövődményei lehetnek a koronavírus-fertőzésnek. Nem csak a tüdőben vagy az érrendszerben, hanem az emberi szervezeten belül bárhol okozhat súlyos problémákat.

Egyszerű köhögéssel kezdődött annak a 9 éves kislányak is a kálváriája, aki most kénytelen teljesen előlről kezdeni az életét. A légzési nehézségeket izomfájdalom követte, amik annyira súlyosak lettek, hogy egyedül már öltözködni sem volt képes. A kórházban töltött napok után végül hazaengedték, az állapota viszont nem javult.

Először csak legyengült, majd lábra sem tudott már állni.

Illusztráció Forrás: 123RF

Az angliai Yeovilban élő Emilyben azonban fiatalkora ellenére hatalmas erő lakozik. Három hete kezdődött el a rehabilitációja és az állapota már ennyi idő alatt is olyan sokat javult, hogy képes mankóval megtenni néhány lépést. Az orvosok szerint, ha így fejlődik tovább, hamarosan újra teljes életet élhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.