"Megnehezíti a mindennapjaimat" - Dukai Regina a betegségéről vallott

betegség hangulatingadozás Dukai Regina pajzsmirigy alulműködés mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bevallotta, hogy sokszor nem tetszik neki, amit a mérlegen lát, napi szinten változik a hasa és a melle.

Dukai Regina az Instagram-oldalán beszélt arró, hogy bár mindig érdekelte a sport, sosem volt fanatikus. Inkább azt a csapatot erősíti, akiknek kell egy kis "fenékbe rúgás" ahhoz, hogy elinduljon. Inspirálhatja egy videó, vagy éppen egy egészségügyi probléma, amely miatt fontosnak érzi, hogy megmozduljon - írja a Bors.

"Nem tűztem ki elérhetetlen célokat, csupán azt, hogy amikor tehetem, heti 2 alkalommal biztosan mozgok és ezt idővel majd igyekszem emelni, mert a pajzsmirigy alulműködésem szó szerint megnehezíti a mindennapjaimat, és sokszor nem tetszik, amit a mérlegen látok, nem tetszenek a hangulatingadozások, hőhullámok, a mellem, hasam napi szintű változása. Hol alig férek a nadrágomba, hol majdnem lecsúszik rólam, nyilván ezekből a napokból van kevesebb, emellett az endometriózis miatt igyekszem vegán táplálkozást folytatni" – írta Dukai Regina.

Azt is bevallotta, hogy vidéki, húson-kolbászon és szalonnán felnőtt nőként számára nem könnyű vegán étrendet folytatni, ezért inkább az arany középutat választja: a lehető legtöbb napon igyekszik vegánként táplálkozni, de ha úgy tartja kedve, nem von meg magától húsos ételeket sem.

Dukai Regina Forrás: Dukai Regina / Instagram

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.