November óta kórházban kezelik a Fradi legendáját: élet-halál harcot vív a rákkal

Forrás: Dunaújvárosi Hírlap / Ady Géza -
betegség Szepessy László élet-halál rák Fradi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fradi legendája, Szepessy László november óta kórházban van. Sajnos a rák, amivel tavaly márciusban megküzdött, újra megtámadta.

Szepessy László, vagy ahogy sokan hívják, a Ló jelenleg élete meccsét vívja a rákkal. A 72 éves egykori labdarúgó és edző november óta újra kórházban van, és a Blikk információi szerint kritikus az állapota.

"Karácsony másnapján beszéltem legutóbb Szepivel. Fáradt volt a hangja, de folyamatosan azt emlegette, hogy meggyógyul. Hinni akart benne, de tudom, hogy mennyire megviselte lelkileg is a betegség kiújulása.

– mondta aggódva Békeffy Gábor, az Európa-szerte tehetségekkel foglalkozó futballmenedzser.

A legendának hat fia és egy lánya van, ők most mindannyian azért imádkoznak, hogy édesapjuk felépüljön. Még márciusban diagnosztizáltak Szepinél végbélrákot, akkor túlesett egy életmentő műtéten, és ezt nyilatkozta:

Akkor egy több mint tízcentis szakaszt távolítottak el a végbeléből, és novemberig úgy tűnt, a mentőakció sikeresnek bizonyult. Reméljük, a futball-legenda ezúttal is sikeresen győzi le a gyilkos kórt.

Forrás: Dunaújvárosi Hírlap / Ady Géza

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.