Barbie-orrot és macskaszemet kapott a világ legkövérebb hüvelyű nője - Fotó

kinézet műtét hüvely plasztika Barbie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mária Magdolna azt állítja, hogy ő büszkélkedik a világ legkövérebb hüvelyével. A plasztikbomba most megmutatta, milyen új beavatkozáson esett át.

A 25 éves lány több mint 73 000 fontot költött egyedi külsejére. A közelmúltban negyedszer műtötték meg az orrát, hogy olyan legyen szaglószerve, akár Barbie babáé, illetve macskaszemet is kapott.

A lány egy rövid, Instagramra feltöltött videóban azt mondta, a felső ajka még mindig nem mozdul a műtéttől, így beszélni is alig tud. Az óriási, lufimellekkel megáldott lány Oroszországig repült a műtétekért.

Mindössze 21 éves volt, amikor az első kozmetikai beavatkozásán átesett, azóta pedig nincs megállás. Volt már zsírleszívása, brazil popsi liftingje, szemöldökfelhúzása és zsírtranszfere is, orrműtéteiről nem is beszélve -írja a Daily Star.

Nemrég adtunk hírt a kétgyermekes Jennyről, aki eddig 59 alkalommal feküdt kés alá annak érdekében, hogy úgy nézzen ki, mint Barbie baba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.