Újabb információk láttak napvilágot Bródy János állapotáról: nem szemműtét miatt került kórházba

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
szemműtét Bródy János kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról tegnap mi is beszámoltunk, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, Bródy János a kórházból jelentkezett be a rajongóinak és elárulta, hogy nemrég egy előre nem tervezett beavatkozáson esett át. Most az ügyben megszólalt az énekes menedzsmentje is. 

Múlt szombaton került megrendezésre a Republic évfordulós nagykoncertje az Arénában, ahova Bródy Jánost is várta a közönség, aki végül nem jelent meg. Utóbb kiderült, hogy az énekes-zeneszerző kórházba került és egy előre nem tervezett operáción esett át. Eddig azt lehetett tudni, hogy Bródy szemműtéten esett át, de a menedzsment a Borsnak cáfolta a hallottakat.

Újabb információk láttak napvilágot Bródy János állapotáról: nem szemműtéten esett át az énekes Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Csak egy kis beavatkozás történt János arcán, de már lábadozik"

– nyilatkoztak a lapnak.

A menedzsment ennél többet nem mondott, annyit még hozzátettek, hogy nem szemműtétre került sor. A szombaton megtartott Republic koncerten egy kis videóban köszöntötte a rajongókat, akik hangos tapsviharral viszonozták a kis beköszönést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.