Kiderült, van-e összefüggés a pénisz mérete és láb nagysága között

Forrás: -- -
mítosz igazság cipőméret összefüggés pénisz mérete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A régi legenda szerint összefüggés van a pénisz mérete és a cipőméret között. Most kiderült, mennyi a valóság ebben az állításban. 

Ami a pénisz méretét illeti, számtalan mítosz kering. Sokan a mai napig úgy vélik, hogy a méret összefügg a nő kielégülésének mértékével. Egy másik teória szerint a cipő mérete függ össze a pénisz hosszával.

Most végre kiderült, mi az igazság!

mérőszalag Forrás: --

Az elmúlt években több kutatást is végeztek annak érdekében, hogy fény derüljön az igazságra, és úgy néz ki, megdőlt a mítosz: semmiféle összefüggés nincs a kettő között - írja a Daily Star.

Egy 2002-es brit kutatásnál több mint 100 férfi hímtagját és lábát mérték össze, amelyből kiderült, hogy nincs kapcsolat a kettő mérete között. A kutatás szerint a férfiak átlagos cipőmérete 42-es, míg az átlagos péniszhossz 13 centiméter.

Egy 1995-ben végzett kanadai kutatás hasonló eredményeket hozott, ott 63 férfi méreteit vetették össze.

Tehát a "nagy láb, nagy pénisz" állítás megdőlt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.