Édesanyjának segít lefogyni a szívműtéten átesett magyar énekes

X-Faktor fogyás Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, szívműtéten esett át Vastag Tamás. Az énekes 20 kilót adott le, most pedig a TV2 videójában arról beszélt, hogy édesanyjának is segít fogyni, hogy az asszony minél jobb egészségügyi állapotba kerüljön. 

Tamás édesanyja a TV2 kamerái előtt elmondta, hogy nemcsak a túlsúly okoz számára gondot, hanem a Covid miatti bezártság következtében depressziós is lett. Az asszony ugyanis arra számított, hogy többet láthatja majd fiait, illetve unokáival is sok időt tölthet el, de a koronavírus keresztülhúzta a számításait.

Tamás és édesanyja azonban most összefogtak, hogy felvegyék a harcot a plusz kilókkal.

"Az elmúlt években 87-88 kiló voltam, idén év elején 90-nél is jelentősen többet mutatott a mérleg nyelve. Megijesztett, hogy elérem a 100-at!" - nyilatkozta korábban Vastag Tamás, aki azonban ma már olyan vékony, mint a húszas évei elején.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.