Aggódnak II. Erzsébetért: lehet, hogy erre már sosem lesz képes

Forrás: AFP/Isabel Infantes -
betegség vizsgálat II. Erzsébet brit királynő koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet királynő még február 20-án produkált pozitív koronavírus-tesztet, pont akkor, amikor visszatért volna a munkába. Azonban már egy októberi vizsgálat után visszamondott minden nyilvános szereplést. 

A palotai források szerint nincs jól II. Erzsébet királynő. A legutóbbi információk szerint már a kutyáit sem sétáltathatja a 95 éves uralkodó, sőt, az is lehet, hogy soha többet nem lesz képes a kutyasétáltatásra. A két corgit és a dorgit állítólag most a királyi család segédjei viszik ki a levegőre.

II. Erzsébet Forrás: AFP/Isabel Infantes

Emellett a királynőnek le kellett mondani a lovaglásról, sőt, orvosai tanácsára az alkoholtól is tartózkodik. Korábban ebéd után egy gint, vacsora mellé pedig egy martinit ivott - írja a Metro.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Nem ez az egyetlen szomorú hír a királyi család körül. A brit királyi család szakértői szerint II. Erzsébet sosem fog találkozni dédunokájával, Meghan Markle és Harry herceg második gyermekével. A most kilenc hónapos Lilibet egyébként dédnagymamája becenevét kapta keresztnevéül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.