Egészségügyi problémákkal küzd Cserhalmi György: színpadi szerepétől is visszalépett

Forrás: Origo -
színész Cserhalmi György egészségügyi ok koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserhalmi György nélkül mutatják be az Antigonét a Radnóti Színházban - olvasható a teátrum oldalán. A Nemzet Színészét Teiresziasz szerepére kérték fel, ám egészségügyi okok miatt végül nem tudta vállalni a feladatot.

Cserhalmi György nélkül mutatja be az Antigonét a Radnóti Színház, a Nemzet Színésze egészségügyi okok miatt lépett vissza a szereptől.

A darabot a sorozatos megbetegedések miatt új időpontban, március 12-én mutatja be a társulat.

Cserhalmi György Forrás: Origo

"Az újraidőzítés oka a sorozatos Covid-megbetegedés, ami nagyon megnehezíti, olykor ellehetetleníti a próbafolyamatot. A produkciónak most azzal is számolnia kell, hogy Cserhalmi György, aki hosszú idő után Theiresziász szerepében tért volna vissza a színpadra – mindannyiunk legnagyobb sajnálatára – egészségügyi okokból végül nem tudta vállalni a feladatot. Nagyon sajnálom, hogy most nem dolgozhattunk vele együtt, de mindennél fontosabb, hogy ne veszélyeztessük őt, hogy még sokáig legyen a közös munkára esély. Az előadásba pedig nem hívunk erre a szerepre helyette más vendégművészt. A társulat nélküle, másfajta módon próbálja meg megfogalmazni Teiresziasz bölcsességét és megkerülhetetlenségét"– tette hozzá Porogi Dorka rendező.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.