Rossz állapotban van a Família Kft. színésze

Forrás: József Attila Színház -
betegség állapot Baranyi László szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baranyi László nincs jó állapotban. Hiába győzte le a koronavírust, azonban egészsége nem jött teljesen rendbe. Hétköznapjait megkeseríti a térdproblémája, mellyel már évek óta küszködik. 

A Ripost telefonon érte utol a lassan 95 éves színészt:

"Nincsenek jó híreim. Pár napja megint orvosnál jártam a lábam miatt. Bedugtak valami gépbe, egy fél órát biztos, hogy zümmögött fölöttem. Sajnos sokszor előfordul, hogy ki akar menni alólam a lábam. Már mindent kipróbáltam rá, minden gyógykezelést, amit el tudnak képzelni, de valamiért nem akar javulni a lábam. Már csak a feleségemmel merek közlekedni, úgyhogy lányokhoz nem tudok menni"
- kezdte nevetve Laci bácsi. A Família Kft. nagypapája elmesélte, hogy még mindig küzd a koronavírus okozta szövődményekkel, ezért komoly vizsgálat előtt áll.

Forrás: József Attila Színház

"Ez a nyomorult vírus, a Covid is rátett egy lapáttal. Meggyógyultam, de a mai napig előfordul velem, hogy elszédülök. A minap is ez történt, és kellett egy fél nap legalább, hogy magamhoz térjek. Aztán a vérnyomásommal sincs minden rendben, valamelyik nap egészen 180-ig kúszott fel. Szerencsére gyorsan visszaállt. Jövő hétre már kaptam is időpontot ilyen CT-vizsgálatra, hogy megnézzék az agyamat. A fejem bal oldala ugyanis már egy ideje fáj , mintha szöget ütöttek volna bele. Iszonyatos fájdalom, meg is ijedtem" - mesélte Laci bácsi, aki három hét múlva ünnepli a 95. születésnapját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.