Pumped Gabo: "Még így, 7 év után is megtermékenyít bárkit!”

jótékonyság Pumped Gabo Jófogás.hu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már megszokhattuk a kigyúrt influenszertől, hogy imád pikáns kijelentéseket tenni, de vajon mi ihlette a címben szereplő szókimondó szöveget? Utánajártunk.

Gabo évek óta az önfejlesztés, a környezetvédelem és a filantrópia lelkes szószólója, erről árulkodik legutóbbi akciója, melybe az egyik legnagyobb online piactérrel karöltve vágott bele.

Az ötletet egy kutatás adta, amiben arra jutottak, hogy a használt tárgyak értéke növekszik, ha a hozzájuk kapcsolódó sztorit is megismerik a vásárlók – írja a Bors.

A testépítő-valóságshow-celeb azt az élénkpiros nadrágot állította ki a kampány részeként, melyet első virális videóján táncolva a Balaton Soundon viselt. A ruhadarab Gabo szerint akár egy balatoni nyaraló árát is megérheti, mint mondta, azért, mert varázslatos képességekkel bír.

– vicceskedett a híresség, aki egyébként nem volt egyedül felajánlásával: rajta kívül tíz másik celeb szeretett tárgyát is meg lehet nézni július közepéig Budapest különböző pontjain.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.