Elképesztően szexi fotót posztolt Heidi Klum lánya - a 18 éves Leni Klum nem sokat bízott rajongói fantáziájára

modell fotó szexi Flavio Briatore szupermodell Leni Klum Seal Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum egykori legendás szupermodell lánya, Leni tőle függetlenül és a segítsége nélkül szintén  modell lett. 

A maga 163 centis magasságával nem tartozik a tipikus modellalkatú lányok közé, de ezt kisugárzása, úgy tűnik, ellensúlyozni tudja.

Leni biológiai apja ugyan Flavio Briatore, a Reanult F1-es csapatának egykori vezetője, a lány inkább tartja apjának az énekes Sealt, aki születése óta nevelte őt.

A fiatal lány, aki nemcsak szép, de okos is, Insta-posztban mutatta meg követőinek, mennyire égett le a napon. A fotó meglehetősen szexire sikerült, így az sem lett volna csoda, ha sajnálkozás helyett egyéb érzelmeket vált ki a rajongóiból, ám nem így lett. Sorban érkeztek a kommentek, hogy mivel kezelje az égett bőrét, használjon naptejet stb.

Persze mint mindenhol, nála is megjelentek a kevésbé kedves hozzászólások is, például, hogy "a rák az arcodba nevet" és társai, de bízzunk benne, hogy egyszeri, következmények nélküli alkalom volt a napégés Leni életében...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.