Szexbabával dobta fel a szexuális életét a fiatal pár: új munkát is szerzett nekik

Callum Black szexbábu Charlotte Grey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édeshármast szerették volna kipróbálni, ezért a fiatal pár úgy döntött, hogy vásárol magának egy szexbabát; majd olyannyira megtetszett nekik a baba, hogy azóta is mindent hárman csinálnak. 

Charlotte Grey négy éve van együtt párjával, Callum Blackkel. Ám mostanra mrá hárman élnek együtt, ugyanis néhány héttel ezelőtt úgy döntöttek, hogy kipróbálják az édeshármast. Egy hús-vér nőt Charlotte nem akart beengedni az ágyukba, így esett egy szexbábura a választásuk. A babát el is nevezték Dee-nek.

Grey elárulta, hogy, 28 éves párjának hatalmas a szexuális étvágya, neki azonban nem mindig van kedve a szeretkezéshez, ilyenkor veszi át a helyét Dee.

Dee, úgy tűnik, hosszú távon része lesz az életüknek, a pár ugyanis nemcsak a hálószobában használja a babát, hanem a mindennapokban is gyakran felöltöztetik őt, elviszik kocsikázni, odaültetik, amikor a kedvenc sorozatukat nézik. Ezeket az együtt töltött időket videóra is veszik, emellett pedig szexvideókat is gyártanak, amit online közzé is tesznek.

Grey és Black ugyanis Dee megvásárlása óta abból él, hogy az OnlyFans oldalon erotikus tartalmat kínál az előfizetőknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.