Bodrogi Gyula: "Újraszülettem, két születésnapot fogok már ünnepelni"

egészség visszatérés Egri csillagok Bodrogi Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 88 esztendős Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész egészségével kapcsolatban az elmúlt fél évben szinte csak aggasztó hírek érkeztek. Súlyos légszomjjal küzdött, a felesége Merkely Bélát hívta fel, aki szó szerint megmentette az életét. A színművész azóta már kikerült a kórházból, és eljött a pillanat is, hogy visszatérhetett a színpadra.

Bodrogi Gyula örömmel mesélt a visszatérésről, a nézők az Egri csillagokban láthatják.

Bodrogi Gyula ül a trónon, Szulejmán szerepében Forrás: MTI

"A budapesti MVM Dome sportcsarnokban játsszuk a színházi előadás felturbózott változatát. Óriási vállalkozás, remélem nagy siker lesz, mert nagyon készültünk. Én Szulejmán szultánt alakítom. Egész nyáron azt vártam, hogy elérkezzen a pillanat, amikor újra színpadra állhatok. Boldog nap volt, amikor a Caligula helytartójában ismét találkozhattam a közönséggel" - mondta a legendás színész a Borsnak. Hozzátte, remekül van: "A munkát nem hagytam abba, csak közbejött az egészségügyi problémám. Majdnem meghaltam, de Merkely professzor úr visszahozott. Újraszülettem, két születésnapot fogok már ünnepelni. Angéla gondoskodásának köszönhetően már egy picit sikerült híznom."

A közönség hamarosan két másk darabban is láthatja Bodrogi Gyulát. November 4-én lesz az Édes-Keserű című musical bemutatója, és Olt Tamás darabjában, A nagy mesterben is szerepet kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.