"El sem hiszem" - hihetetlen fordulat állt be VV Anett állapotában

Béres Anett VV Anett Siklós állapot teaszeánsz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Anett a siklósi teaszeánszon szerzett nagyon súlyos sérüléseket, de egyre jobb az állapota: örömhírről számolt be.

VV Anett júniusban vett részt egy ayahuasca-szeánszon, aminek rossz vége lett. A lány a hallucinációi miatt menekülni kezdett az erdőben, és ennek következtében súlyos sérüléseket szenvedett. Az egykori ValóVilág-szereplő több műtéten van túl, kiengedték a kórházból és a gyógyulásra koncentrál, habár vár még rá újabb beavatkozás. Állapotában azonban fordulat következett be, amelyről büszkén és örömmel számolt be az Instagram-oldalán.

"El sem hiszem, hogy 3 hónap elteltével, mankó nélkül tudok járni! Eleinte min. 6 hónapot jósoltak nekem, hogy 2 lábbal a földön álljak" - írta Anett, aki köszönetet mondott a gyógytornászának, és elismerte, hosszú még az út a teljes gyógyulásig. "Néha kiborulok, de ez max. pillanatokig tart, mert muszáj erősnek lennem! Én tévedtem rossz útra, nem lehetek gyenge" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.