Mentő vitte kórházba a Família Kft. egykori sztárját

Forrás: József Attila Színház -
mentő Família Kft. Baranyi László kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly balesetet szenvedett Baranyi László. A 95 éves színész egy forgatásra igyekezett, amikor megbotlott és hatalmasat esett. Azonnal mentőt hívtak hozzá, akik akórházba szállították. Egy héttel később pedig a feleségét, Klára asszonyt érte baleset: eltört a szegycsontja. Az idős házaspár azóta is otthon lábadozik, és hetente kétszer egy kirendelt ápoló segít nekik.

Baranyi Lászlót Az unoka című filmben nyújtott alakítása után kereste meg egy külföldi rendező, a színész elvállalta a munkát, ám miközben forgatásra sietett, elesett és megsérült.

Forrás: József Attila Színház

"Nagy örömmel mondtam igent szerepre, egy idős embert kellett volna alakítanom, aki a végén meghal. Úgy gondoltam, ez a film szép és méltó befejezése lenne színészi pályafutásomnak. Épp egy próbafelvételre mentem, amikor megbotlottam a lépcsőn és hatalmasat estem. Az arcomat próbáltam a kezemben lévő aktatáskával védeni, de a szemüvegem így is betört és felcsúszott a homlokomra, a fejemből pedig ömlött a vér" - nyilatkozta a Blikknek Baranyi, akit azonnal kórházba szállítottak.

"A fejem betört, de más csontom nem sérült, a ball vállam viszont alaposan zúzódott, az egész karom lila volt. Még aznap hazaengedtek, de sokat kellett pihennem, és egy ideig fel volt kötve a karom" - tette hozzá a színész, akit egy évvel ezelőtt a koronavírus döntött le a lábáról. "Újra kellett tanulnom járni" - nyilatkozta akkor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.