Óriási bejelentést tett a Lidl - így spórolhatsz, ha náluk vásárolsz

Forrás: Shutterstock -
Lidl akció egészség zöldség gyümölcs
Az ételpazarlás csökkentésének és a magyar családok egészségmegőrzésének jegyében indította útjára új akcióját a népszerű élelmiszerüzlet-lánc.

A Lidl Magyarország „Mentsük meg!" néven népszerűsíti azt az új programot, mely révén a külsőleg nem tökéletes, de fogyasztható gyümölcsökhöz és zöldségekhez egységcsomagban, kedvezményes áron juthatnak a vásárlóik.

Forrás: Shutterstock

A 3,5 kg-os, zöldségből és gyümölcsből vegyesen összeállított csomagokat mindösszesen 399 Ft-ért lehet megvásárolni. A csomagok országszerte, az áruházlánc minden magyarországi áruházában megtalálhatóak lesznek várhatóan 2023. február végétől.

Felelős vállalatként a Lidl azon dolgozik, hogy a fenti intézkedések által megelőzze az élelmiszerfelesleg keletkezését, de ami mindezek ellenére megmaradna, az jó helyre kerüljön. Országos szinten zajló élelmiszermentési programjának keretében ma már több tízezer embert segít havi szinten, a rászorulók támogatásán túl pedig a környezetet is óvja – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.