Ronaldo szerelme sem volt szégyellős: bikinire vetkőzött Katarban

fotó Georgina Rodríguez focivébé Cristiano Ronaldo Doha Katar bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December hatodikán a negyeddöntőbe jutásért küzd Portugália csapata, élén Cristiano Ronaldóval. A helyszínen szorít szerelmének a focista kedvese, Georgina is, aki bikinis fotójával hívta fel magára a figyelmet.

November végén derült ki, hogy Ronaldo távozik a Manchestertől, ám most nem klubja, hanem hazája mezét viselve kell helytállnia a pályán. A portugál válogatottnak minden esélye megvan arra, hogy a 2016-os Európa-bajnoki cím után ezúttal a világbajnoknak járó elismerést is megszerezhesse.

Első ellenfelük a kieséses zónában Svájc lesz, ha pedig nyernek, akkor vagy Spanyolország vagy Marokkó lesz a kihívójuk.

C. Ronaldóék veresége után bikiniben élvezte a dohai napsütést Georgina Rodríguez Forrás: Georgina Rodríguez/Instagram

Ronaldo kedvese, Georgina a helyszínről támogatja szerelmét, és egy pikáns sztorit osztott meg magáról saját Instagram-oldalán – vette észre a Bors.

A bikinis kép nem lenne meglepő, ám a helyszínen, Katarban szigorúak az öltözködési szokások. A szervezők külön kiemelték, hogy arra kérik a szurkolókat, látogatókat, hogy tartsák tiszteletben az ország hagyományait, és a hölgyek viseljenek vállakat és lábakat eltakaró öltözéket.

Ezt nem mindenki tartja be, például a horvát válogatott dögös szurkolója sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.