A focivébé legdögösebb szurkolója kihívó ruhában jelent meg a lelátón

dögös focivébé Ivana Knöll Katar lelátó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg szabályt kell betartania azoknak a szurkolóknak, akik kilátogatnak a katari labdarúgó-világbajnokságra. Az egyik ilyen, hogy nem szabad túl sokat mutatniuk magukból, elsősorban a hölgyeknek. Na, ezt a kérést hagyta figyelmen kívül egy modell.

A Németországban született, Horvátországban nevelkedett, de Miamiban élő Ivana Knöll már régóta ismert a focirajongók körében, ugyanis őt tartják a legdögösebb drukkernek. A modell nem hagyta ki az idei világbajnokságot, ráadásul nem is akármilyen szerelésben buzdítja "hazai" csapatát, a horvát válogatottat.

Ivana azonban a kihívó öltözékével szembemegy a helyi elvárásokkal. A szervezők azt kérték a szurkolóktól, tartsák tiszteletben az ország hagyományait, és ennek megfelelően öltözködjenek, azaz a hölgyek takarják el vállukat és a lábaikat. Knöll azonban nemcsak, hogy fedetlenül hagyta ezeket a testrészeit, de a melleiből is többet mutatott, mint illett volna – vette észre az Index.

Nemcsak a szurkolók közt akadnak dögös emberek, hanem a focisták soraiban is rengeteg jóképű pasi található. Őket egy korábbi cikkünkben gyűjtöttük össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.