Rengeteg szabályt kell betartania azoknak a szurkolóknak, akik kilátogatnak a katari labdarúgó-világbajnokságra. Az egyik ilyen, hogy nem szabad túl sokat mutatniuk magukból, elsősorban a hölgyeknek. Na, ezt a kérést hagyta figyelmen kívül egy modell.

A Németországban született, Horvátországban nevelkedett, de Miamiban élő Ivana Knöll már régóta ismert a focirajongók körében, ugyanis őt tartják a legdögösebb drukkernek. A modell nem hagyta ki az idei világbajnokságot, ráadásul nem is akármilyen szerelésben buzdítja "hazai" csapatát, a horvát válogatottat.

Ivana azonban a kihívó öltözékével szembemegy a helyi elvárásokkal. A szervezők azt kérték a szurkolóktól, tartsák tiszteletben az ország hagyományait, és ennek megfelelően öltözködjenek, azaz a hölgyek takarják el vállukat és a lábaikat. Knöll azonban nemcsak, hogy fedetlenül hagyta ezeket a testrészeit, de a melleiből is többet mutatott, mint illett volna – vette észre az Index.

Nemcsak a szurkolók közt akadnak dögös emberek, hanem a focisták soraiban is rengeteg jóképű pasi található. Őket egy korábbi cikkünkben gyűjtöttük össze.