Állapotáról vallott az Exatlon All Stars versenyzője: "A szervezetem összeomlik..."

TV2 -
Adu Laci Exatlon All Stars egészség rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, rejtélyes rosszullétek kínozták Adu Lászlót, az Exatlon Hungary All Star játékosát, akinek abba is kellett hagynia akkor a versenyt. Laci most elárulta, hogyan érzi magát mostanában. 

Az Exatlon All Star játékosa már a verseny első napon rosszul lett a pályán. Először azt hitték, Adu Laci az éghajlat miatt van rosszul, ám a következő versenynapon annyira megszédült, hogy átment az ellenfél területére.

A stáb orvosai azonnal vizsgálni kezdték Adut, aki elmondta, otthon is szokott szédülni. Bár pontos diagnózist nem tudtak mondani, arra gyanakodtak, hogy a rosszullét hátterében a versenyző korábbi koronavírus-fertőzése állhat.

Adu Laci, Exatlon TV2

"Sajnos továbbra sem változott semmi, talán csak annyi, hogy megtanultam együtt élni ezzel a betegséggel. Igyekszem kímélni magam, de a munkámból adódóan nincs könnyű dolgom. Váratlan helyzetekben jön rám a szédülés, legutóbb például vezetés közben. A szervezetem összeomlik, ha túlterhelem magam, az egyetlen szerencsém, hogy tudom kontrollálni. Amikor viszont van egy-egy keményebb meló, és a testem már teljesen kimerült, akkor nagyon szenvedek"

– mondta el a Borsnak Adu, aki hozzátette, hogy a mai napig nem tudják, mi állhat a tünetei hátterében.

"A háziorvosom még arra sem vette a fáradságot, hogy átnézze a papírjaimat, nemhogy megvizsgáljon rendesen... A koronavírus szövődményeként könyvelték el a betegségem, a vírus állítólag a kisagyamat támadta meg, emiatt gyötör folyamatosan a szédülés. Kint legalább 7-8 féle gyógyszert kellett szednem, ami ideiglenesen stabilizálta az állapotom, itthon viszont letudták az egészet pár egyensúly-gyakorlattal.

Mivel ezeket meg tudtam csinálni, elkönyvelték, hogy egészséges vagyok, de én nem tudok ebbe belenyugodni, és tulajdonképpen nem is akarok. Anyagilag azonban nem tudom megengedni magamnak, hogy egy magánklinikán is kivizsgáltassam magam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.