Kínzó fejfájás keseríti meg Singh Viki mindennapjait

Forrás: Singh Viki/Instagram -
fejfájás Singh Viki fájdalom énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki még decemberben vallott arról a közösségi oldalán, hogy egész életében küzdött a kínzó fejfájással, amit mostanra megelégelt, és nagyon szeretné, ha végre valaki megtalálná a probléma forrását.

Az énekesnő év végén a követői segítségét kérte, ugyanis nagyon nehezen viselte a mindennapos fejfájást.

„Most már lassan 30 éve, hogy napi szinten (de legalább heti 1-2x) fáj a fejem. Jobb későn, mint soha alapon most ezt szeretném ténylegesen, alaposan kivizsgáltatni!" – írta posztjában Viki, hozzátéve, hogy korábban járt már természetgyógyásznál, kineziológusnál, illetve migrén piercinget is szúratott a fülébe, de a probléma időről időre visszatér.

Forrás: Singh Viki/Instagram

A Borsnak később arról beszélt, hogy már gyerekkorában is volt emiatt kivizsgáláson, akkor azt mondták az orvosok, majd kinövi, de nem így történt.

"Az évek alatt fejlődött a gyógyszeripar, ezért megoldás tudott lenni, hogy felváltva kapkodtam a különböző készítményeket, csak egy bizonyos ponton túl már ezek sem használtak. Amikor hat darab fájdalomcsillapítót szedek be, akkor elgondolkodom rajta, hogy ez biztos jó lesz-e így"

- tette hozzá Viki, aki úgy gondolja, a probléma forrása a gerincferdülése lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.