plasztikai beavatkozás mellnagyobbítás plasztika Nicole Angele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan csak Plastic Barbie-ként ismerik az olasz-kolumbiai modellt, aki irgalmatlan sok pénzt költött arra, hogy megváltoztassa a testét.

Nicole Angele legelőször 2004-ben feküdt kés alá, hogy megnagyobbíttassa a melleit, majd az évek során sor került ajakfeltöltésre, fenékplasztikára, a sebészek hozzányúltak az orrához, állához és szemkörnyékéhez, és még egyszer a kebleihez. A műtétek költségeit nem egyedül állta, egykori vőlegénye is támogatta őt anyagilag.

Nicole Angele régen nem volt elégedett a kinézetével. Forrás: Northfoto/mediadrumworld.com / @platinumsexydoll/Mediadrumworld.Com / @Platinumse

A Daily Star cikke szerint Nicole eddig több mint 90 millió forintot költött a különféle beavatkozásokra, melyek közül többet bizonyos időszakonként meg kell ismételni. Angele célja, hogy utánozza bálványait, Pamela Andersont és Jenny McCarthyt. Jövőre újabb mellnagyobbító műtétre kerül sor, melyet az a sebész végez, akihez a Kardashian-lányok is járnak.

Nicole Angele Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @platinumsexydoll/Mediadrumworld.Com / @Platinumse

A modell azonban most kellemetlen karácsonyi élménye miatt került címlapokra. Nicole ugyanis az ünnepek alatt lábadozott a fenékinjekciók után és négy hétig nem tudott ülni. A modell a Daily Star cikke szerint édesanyjával él, két fiútestvére van, akik a tengerészgyalogságnál szolgálnak és már mindketten házasok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.