Young G: "Hiszem, hogy ami rossz történt velünk, azért 2023-ban kárpótol minket a Jóisten"

Instagram, Mészáros Norina -
Mészáros Norina Young G Béci méhnyakrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Béci nagy reményekkel vág bele a 2023-as évbe. Norina betegsége miatt rossz év van mögöttük, ám bízik benne, hogy ezúttal már minden rendben lesz. 

Erre minden oka meg is van, ugyanis Norina leleteiben nyoma sincs a betegségnek, és jól is érzi magát. A fiatal édesanyánál méhnyakrákot diagnosztizáltak, ezért egy évvel ezelőtt méheltávolító műtéten esett át.

"Hiszem, hogy ami rossz történt velünk, azért 2023-ban kárpótol minket a Jóisten. Megjártuk a poklok poklát, de minden nehézség ellenére összeházasodtunk, műsorokban szerepeltünk, összevesztünk, kibékültünk, és legyűrtünk mindent, amit az élet elénk dobott. Boldogságban próbáljuk nevelni a kisgyermekünket. Remélem, a következő évben minden olyat, amit Norina betegsége miatt nem tudtunk megélni 2022-ben, azt bepótolhatjuk és végre minden gond nélkül élhetjük aprócska kis életünket" - nyilatkozta Béci a Borsnak.

Instagram, Mészáros Norina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.