Rejtélyes betegségben szenved Lola: kórházba megy

Forrás: Lola - Instagram -
betegség kórház Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lola még a múlt hét elején jelentette be a közösségi oldalán, hogy csúnyán megbetegedett.

Az énekes-műsorvezető jelenleg is otthon pihen, miután egy betegség ágynak döntötte. Elárulta, hogy lázas, ráadásul berekedt: nem tud elmondani öt mondatot sem egy levegővel. Most pedig még kórházba is kell mennie.

"Rengeteget pihenek, mert nem szeretnék semmi erősebb gyógyszert bevenni, ezért inkább itthon maradok és kipihenem a betegséget. Bár megesz a fene a semmittevés miatt, de most ez kell a gyógyuláshoz. A barátaim mondták is, hogy legalább most igazán feltöltődöm. Nem is vagyok hozzászokva, szeretem a munkámat, szívesebben járok edzeni, vagy akár Mochival, a kutyámmal csinálok programot" – mesélte rekedt hangon, hozzátéve, hogy szerencsére nem maradt magára, a barátai és a szomszédai is mindenben segítenek neki.

Lola Forrás: Lola - Instagram

"Szerencsés vagyok, mert a barátaim tök jó fejek, mindent hoznak, amire szükségem van. A szomszédok is nagyon kedvesek, leviszik a kutyát sétálni. Nagyon jó érzés, hogy ennyien mellettem vannak és segítenek ilyen kiszolgáltatott helyzetben" – folytatta, majd elmondta, hogy kórházba is el kell mennie.

"Voltam a háziorvosnál és kértem beutalót, hogy el tudjak menni az átfogó szűrővizsgálatokra. Fontosnak tartom a megelőzést, voltam már röntgenen, még laborba kell mennem. Jobb megelőzni a bajt, mint még jobban megbetegedni." – mondta Lola a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.