Balul sült el Majka rutinműtétje: "Ott feküdtem vérző orral"

műtét rutinműtét Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka a Zsákbamacska című műsorban mesélt rutinműtétjéről, amely során áthelyeztek egy szalagot a rapper jobb karjában.

A műsorvezető ott kezdte sejteni, hogy nem lesz minden zökkenőmentes, amikor egy tucat orvostanhallgató jelent meg a műtőasztal mellett.

"Nem akartak altatni, mondták, hogy az nagyon megterheli a szervezetet, helyi érzéstelenítés lesz. Betoltak a műtőbe, ott feküdtem az asztalon, és megérkezett egy 14 fős tanulóbrigád. Ott feküdtem, mondom „ezt nem hiszem el, hogy velem megtörténik ez...". Odajön hozzám az orvos, aki a helyi érzéstelenítést csinálja, azt mondja: „Péter, a mai nap folyamán Lacika fogja csinálni az érzéstelenítést. Tegye így a kezét, a hónaljába fog kapni egy injekciót, és majd ha érzi, hogy az ujja végébe picit belenyilall, akkor jó helyen van a tű és oda beszúrjuk az érzéstelenítést"

mesélte a részleteket TV2 adásában Majka, aki feltette a kezét, és elmondása szerint remegő kézzel lépett előre a tanulófiú.

"Lacika beszúrta a hónaljamba a tűt, nem találta el... Kihúzta, ott állt mellette a doki, és mondta neki, próbálja meg még egyszer. Lacika benyomta, nem találta el és még tizenegyszer... Odahajolt tizenkettedik alkalommal, akkor már annyira izgult, hogy csöpögött róla a víz a fejemre. Mondtam neki:

„Lacika, ha most nem találod el, ballal olyat beverek a fejedbe, hogy elájulsz."

A műsorvezető elmondta, amikor ezt meghallotta az orvos, elvette a diáktól a tűt és beszúrta az érzéstelenítőt. Itt azonban nem ért véget a történet. Majka keze elzsibbadt, a műtőssegéd fiú – akit Robikának hívtak – felemelte a rapper kezét, és elkezdett mellé pakolni mindenféle, a műtéthez szükséges eszközt.

"Majd elengedte a kezem, mert elfelejtette, hogy ez nekem "nincs". Leesett a kezem, a saját kézfejemmel betörtem az orrom a műtét előtt. Ott feküdtem vérző orral, és a legrosszabb az egészben, hogy utána el kellett altatni műtét közben, mert végig éreztem a kezem"

– mesélte Majka.

"Majdnem belehaltam egyébként... azt hittem, megőrülök" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.