Elvesztette a látását Zámbó Jimmy bátyja

Forrás: Ripost/Zámbó Árpy -
Zámbó Jimmy Vakság Zámbó György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Árpy és családja nehéz időszakon megy keresztül: György megvakult a cukorbetegsége miatt.

Az elmúlt években Zámbó György több egészségügyi problémával is küszködött, többek között kétszer is sztrókot kapott. A család azonban reménykedik, hogy a legidősebb testvér hamarosan újra látni fog, miután megműtötték a jobb szemét.

Zámbó György Forrás: Ripost/Zámbó Árpy

Az orvosok a Honvéd Kórházban nem tudtak segíteni Györgyön, de Zámbó Árpy egy barát segítségével talált egy szegedi orvost, aki vállalta a beavatkozást. A műtét során György szemét valamilyen gázzal töltötték fel, amelynek a felszívódásához 3-4 hetet kell várni. Ezen idő alatt a szemébe speciális szemcseppet kell csepegtetniük.

Árpy bízik abban, hogy testvére újra látni fog és visszanyeri életkedvét, amelyet a betegségek és a látásvesztés olyannyira megviselt. A család támogatásával és a felesége segítségével Györgynek van esélye a felépülésre. Ha minden jól alakul, remélhetőleg részt vehet a következő Jimmy Emlékkoncerten, amely május 20-án lesz a Csepeli Munkásotthonban – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.