Bruce Willis kislánya is segít demenciával küzdő édesapja ápolásában

Bruce Willis demencia
Bruce Willis frontotemporális demenciával küzd, állapota az utóbbi időben nagyon sokat romlott. Családja azonban mindenben mellette áll, a gyermekei is.

Willis felesége, Emma Heming Willis egy megható bejegyzésben osztotta meg a követőivel, hogyan gondoskodik beteg édesapjáról a 9 éves Evelyn.

"El kell mesélnem nektek ezt a történetet, és megpróbálom sírás nélkül megtenni, mert mikor Evelyn mondta, patakokban folytak a könnyeim. Evelyn a minap azt mondta nekem: „Tudtad, hogy a demenciával küzdő emberek hajlamosak a kiszáradásra?"" Mondtam neki, hogy ezt nem tudtam, és megkérdeztem, ő honnan tudja. Azt mondta, egyik nap volt egy kis szabadideje az iskolában, és rákeresett pár érdekes tényre a demenciáról. Nos, ez nem vicces, de azért egy kicsit mégis. Ő tényleg az apja lánya, mert mindketten szeretik a random érdekességeket. Megígértem neki, hogy mindig gondoskodni fogunk arról, hogy apunak legyen egy üveg víz a közelében, és megköszöntem az információt. Elmondtam neki, hogy a legszeretettelibb és legegyüttérzőbb dolog, amit tehet, hogy érdeklődik és tájékozódik az édesapja betegségével kapcsolatban" - idézte a színész feleségét a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.