Somló Tamás özvegyének szívszorító vallomása: férje halála után daganattal operálták

Forrás: FEm3 -
operáció daganat Keszthelyi Gyöngyvér Somló Tamás özvegye
Somló Tamás hét évvel ezelőtt távozott az élők sorából. Özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér őszintén mesélt arról, hogy férje halála után milyen egészségügyi problémákkal kellett szembenéznie.

Keszthelyi Gyöngyvér belebetegedett férje elvesztésébe, nemsokkal a halála után daganatot diagnosztizáltak nála.

"Miután elment, újra elkezdtem foglalkozni a saját egészségemmel is, sorra jártam a szűrővizsgálatokat. A nőgyógyász sajnos talált is elváltozást.

Somló Tamás özvegyének szívszorító vallomása: férje halála után daganattal operálták Forrás: FEm3

(...) Megoperáltak, de szerencsére kiderült: nem rosszindulatú a daganat. Az orvos csodálkozott is, hogy 'ennyivel megúsztam', mert az ilyen megterhelő, lelkileg gyötrelmes időszakok után igencsak gyakori, hogy a legközelebbi hozzátartozóknál is diagnosztizálnak rákos megbetegedéseket" – árulta el a Story magazinnak Keszthelyi Gyöngyvér, aki lányáról, Liliről is mesélt, aki már 23 éves.

"A lányunk nagyrészt örökölte az édesapja egészségügyi problémáit. Gyomorpanaszai vannak, sokat szenved vele. (...) Külföldön tanul. (...) Örökölte az apja tehetségét is, kivételes érzéke van a zenéhez, a művészetekhez, ami kapcsolódik a terveihez" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.