Kiszakadt Majoros Hajni implantátuma: "A benne lévő anyag már a nyirokcsomókba is átkerült"

implantátum Majoros Hajni nyirokcsomók szűrővizsgálat
Majoros Hajni az Instagram-oldalán osztotta meg, mi történt vele, hogy mások tanulhassanak belőle. 

Majoros Hajni arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a szűrővizsgálatok nem hanyagolhatóak el. Őt a barátnője beszélte rá arra, hogy menjen el, különben nem derült volna ki, hogy az implantátuma eldeformálódott és szivárog.

"Azt mondják, az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján sem. Amennyiben az a »más« jelen esetben a legjobb barátnőm, az ő kárára sokkal érzékenyebben reagálok, mint egy számomra semleges személy esetében. Szóval az ő idilli családi életébe nem hogy belopózott, de ajtóstól robbantotta bele magát az a betegség, ami a modernkori orvostudomány egyik legnagyobb kihívása. Az, hogy ő ezt az állapotot milyen hősiesen kezelte és azóta is kezeli, milyen megpróbáltatásokon ment keresztül, egy másik történet. Ő közben is velem foglalkozott. Azt mondta, »Manyim, légy okos, nézd hogy jártam, most azonnal jelentkezz be szűrésre!« Megfogadtam, bejelentkeztem. Megvizsgáltak, az eredmény ledöbbentett. Nem, nem az a diagnózis, amit nála megállapítottak, de sajnos nálam is komoly rendellenesség derült ki. Igen, soha nem titkoltam, nem tagadtam, de nem is szégyelltem, hogy azon nők közé tartozok, akik mellimplantátummal rendelkeznek. Ez azért fontos információ, mert a vizsgálat során kiderült, hogy az implantátum deformálódott, kiszakadt és a benne lévő anyag már a nyirokcsomókba is átkerült. Műtétre került sor, ami szerencsére jól sikerült, gyorsan regenerálódom.

De ami a legfontosabb, az a szűrővizsgálat halaszthatatlansága. Ha a barátnőm nem küld el, nem megyek és nem derül ki, hogy probléma van. És ez a probléma eltörpül amellett, amivel ő küzd. Elkísértem az érintettek számára csak »kékgolyó«-nak hívott intézménybe, megdöbbentően sok ember fordul itt meg nap, mint nap, köztük rengeteg a fiatal..

Nyilván nem az ördögöt akarom a falra festeni, de az biztos, hogy egy életünk van, ami nagyon törékeny. Légy Te is okos, ahogy szerencsére én is voltam, NE halogasd a szűrővizsgálatot" - írta Hajni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.