közeli családtag életveszély intenzív osztály Madonna
Az egész világot sokkolta, hogy a pop királynője kórházba került. Madonna hosszú napokat töltött az intenzív osztályon, a családja már a legrosszabbra készült.

Madonnát eszméletlenül találták meg szombaton New York-i lakásában. Azonnal a sürgősségi osztályra szállították, ahol intubálták. A legfrissebb hírek szerint a csöveket már eltávolították, kikerült az intenzívről, eszméleténél van és javul az állapota. Lánya, a 26 éves Lourdes az édesanyja mellett van, egy percre sem mozdul el mellőle. Nem is csoda; a helyzet annyira kritikus volt, hogy a közeli családtagok a legrosszabbra készültek.

Madonna már jobban van, de a családja azt hitte, hogy elveszítik. Forrás: Getty Images

Az énekesnő gyerekei egyelőre nem posztoltak semmit a közösségi oldalaikon, de az egyik közeli családtag nyilatkozott a Daily Mailnek. Azt mondta, nem voltak benne biztosak, hogy Madonna túléli.

"Ez ébresztő volt neki, azt hitte magáról, hogy halhatatlan. Nagyon sokat várt el magától, a világ körüli turnéra való felkészülés közben is túlhajtotta magát. Mindenki azt gondolta, hogy elveszítjük" - mondta a rokon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.