Nincs túl az életveszélyen Madonna: hatalmas felelőtlenség volt kiengedni a kórházból

Forrás: Getty Images for MTV/ViacomCBS/Theo Wargo/GETTYIMAGES/Theo Wargo -
Katy Perry életveszély vérmérgezés Madonna kórház
A hét közepén arról szóltak a hírek, hogy súlyos, életveszélyes állapotban kórházba szállították Madonnát. Az énekesnőt azóta kiengedték: egyes források szerint még mindig borzalmasan rosszul van, mások szerint szépen, az orvosok előírásait követve gyógyul. A legfrissebb információk szerint több hónapot is igénybe vehet, mire felépül. Most kiderült, mi okozta a betegségét. 

Dr. Thomas Moore, a Kansasi Egyetem fertőző betegségekkel foglalkozó szakértője a Daily Mailnek arról beszélt, hogy Madonna már a rosszulléte előtti képeken sem fest túl jól, nagyon sovány, így valószínűleg az eszméletvesztése csak a jéghegy csúcsa volt. Az orvos szerint a popdíva már korábban kezelésre szorult volna.

Nem biztos, hogy Mdonna túl van a nehezén Forrás: Getty Images for MTV/ViacomCBS/Theo Wargo/GETTYIMAGES/Theo Wargo

"Nem nagyon hasonlít arra a Madonnára, akit eddig én láttam, valószínűleg annak ellenére is hajtotta magát, hogy már nem volt jól" - vélekedik az orvos.

Munkából az intenzív osztályra

Madonna Katy Perryvel dolgozott egy közös felvételen, majd a stúdióból hazatérve esett össze.

A lapnak egy sürgősségi ellátásban részt vevő orvos is nyilatkozott. Ő úgy véli, Madonna vérmérgezésben szenved, ami akár akár életveszélyes is lehet. A szepszis gyulladást okozhat a szervezetben, és többszörös szervi elégtelenséget is okozhat. Hozzátette, ha ez így van, nagy felelőtlenség volt hazaengedni az énekesnőt a kórházból, ugyanis állandó orvosi felügyeletre és az értékei ellenőrzésére lenne szükség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.