Két hétig élet és halál között lebegett a magyar énekesnő

Forrás: Mohamed Fatima/Instagram -
betegség tüdőgyulladás gyász énekesnő Mohamed Fatima
Súlyos betegségéről beszélt a minap Mohamed Fatima. Az énekesnő 5 évvel ezelőtt belebetegedett édesanyja halálába, úgy érezte, neki sincs miért tovább élnie. 13 napig élet és halál között lebegett, kétszer élesztették újra. 

"Hiszek abban, hogy minden betegség pszichés okokra vezethető vissza, mert a gondolatainknak, érzéseinknek, szavainknak teremtő erejük van. Anyu halála után nem sokkal a tüdőgyulladás egyik legsúlyosabb formája támadta meg a szervezetem, az úgynevezett légiós betegség. Kétszer élesztettek újra, 13 napig lebegtem élet és halál között, ami nekem csak egy éjszakai alvásnak tűnt" - idézi Fatimát a Blikk nyomán az Origo.

Mohamed Fatima súlyos betegségéről mesélt Forrás: Mohamed Fatima/Instagram

"Mindeközben mélyen bennem rengeteg dolog történt. Két energiával találkozott a tudatom: az első a földi vörös köd volt, sötét árnyakat kezdtem látni. Amikor a tudatom élni kezdett, átváltott minden, és csillogó fények vettek körül, természetfeletti békesség. Éreztem, hogy ott van anyu. Aztán felébredtem" - tette hozzá.

Fatima ma már teljesen jól van, karrierje is új irányt vett, azt állítja, még soha nem érezte magát ilyen jól a színpadon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.