Zoltán Erika külsejét teljesen átalakította a menopauza

Zoltán Erika menopauza átalakulás
Több mint három évtizede ropja a színpadon a Túl szexi lányt Zoltán Erika, a lelkesedése viszont a mai napig töretlen. Azonban ahhoz, hogy ilyen jó formában legyen, rengeteget kellett tennie: megküzdött saját magával, az érzelmeivel, majd az idő múlásával is.

Zoltán Erika mindig is jól tartotta magát, most azonban ragyog, kirobbanó formában van. A HOT! magazinnak elárulta, mi ennek a titka.

"Őszintén szólva, ez egy lassú folyamat volt. Sokáig szenvedtem a menopauzával: 2012-ben éreztem az első jeleit, és egészen 2019-ig tartott. Ez teljesen átváltoztatta a külsőmet. Hiába fogyókúráztam, diétáztam vagy tartottam léböjtkúrát, folyton jöttek fel rám a kilók. A hormonjaim teljesen hajba kaptak egymással, és nem tudtak rendet tenni. Szakember segítségét kértem az életmódváltáshoz. Teljesen elhagytam például a tejtermékeket. Ezután éreztem javuló tendenciát, lassan elindult a súlycsökkenés. A megfelelő táplálkozás mellett sokáig csak a mozgásban hittem, ami segíthet, később mégis elmen-tem egy slim beauty gépi kezelésre. Október óta járok erre heti egyszer. Előtte nem voltam beszélő vi-szonyban sem a mérleggel, de nemrég, hosszú idő után ráálltam egyre. Hihetetlenül jólesett az, amit láttam!" - mesélte az énekesnő, aki átalakulásának köszönhetően a színpadon is szabadabbnak érzi magát.

A szerdán megjelenő HOT! magazinban Zoltán Erika arról is beszél, mitől működik tökéletesen a házassága már 37 éve, és azt is elárulja, szeretne-e már nagymama lenni.

Zoltán Erika, HOT! címlap Forrás: HOT! magazin




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.