Kórházba került Sophia Loren, azonnal meg kellett operálni

Forrás: AFP/Valerie Macon -
csonttörés műtét Sophia Loren kórház
A 89 éves Sophia Loren otthonában, a fürdőszobában esett el, és olyan csúnyán megütötte magát, hogy több csontja is eltört.

A csípőjét és a combcsontját is eltörte Sophia Loren, amikor elesett a fürdőszobájában. A legendás színésznőt kórházba szállították, azonnal megoperálták. Jó esélyei vannak a gyógyulásra, de a rehabilitáció valószínűleg hosszú lesz. Loren két fia, Carlo és Edoardo Ponti édesanyjuk mellett vannak.

Kórházba került Sophia Loren, azonnal meg kellett operálni Forrás: AFP/Valerie Macon

A színésznő összes programját lemondták. Szeptember 26-án Bariban kellett volna tiszteletét tennie a róla elnevezett étteremlánc egyik új fiókjának megnyitóján.

Loren fia, Carlo a magyar hegedűművészt, Mészáros Andreát vette feleségül 2004-ben. Két gyermekük született, Vittorio 2007-ben, Beatrice 2012-ben látta meg a napvilágot. Utoljára egy éve láthatunk róluk fotókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.