Így néznek ki most Sophia Loren magyar unokái, Vittorio és Beatrice - Fotó

Forrás: Getty Images/pietro d'aprano/Pietro D'aprano -
unoka Sophia Loren magyar származású
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy étteremmegnyitón kapták lencsevégre Sophia Lorent és magyar származású unokáit.

Óriásit nőttek Sophia magyar unokái, a tizenöt éves Vittorio és a tízéves Beatrice.A fiatalok már most valódi csodagyerekek, profin játszanak hangszeren - Vittorio zongorázik, Beatrice hegedül - de sakkban és úszásban is kiemelkedőek. A családról készült friss fotón szinte az egész család szerepel, kivéve a magyar származású édesanyjuk, Andrea -szúrta ki a Bors.

A 88 éves Sophia Loren köztudottan rajong családjáért, így ideje nagy részét velük, és persze munkával tölti. A díva hétfőn Milánóban nyitott meg egy, a nevével fémjelzett éttermet, a nyitóbulira pedig fia, Carlo Ponti Junior, és Sophia két magyar származású unokája, a tizenöt éves Vittorio és a tízéves Beatrice is elkísérték.

Óriásit nőttek Sophia magyar unokái, a tizenöt éves Vittorio és a tízéves Beatrice Forrás: Getty Images/pietro d'aprano/Pietro D'aprano

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.