Elborzadt amikor meglátta: tévedésből kapott új melleket és feneket egy nő

plasztikai műtét tévedés súlycsökkentő műtét bőreltávolítás
A washingtoni Kimberly McCormick súlycsökkentő műtéte után döntött úgy, hogy a melleit felvarratja és eltávolíttatja megnyúlt bőrét. Ami azonban az operáció után fogadta, arra a legrosszabb álmaiban sem gondolt: konkrétan új melleket és feneket kapott. 

A 65 éves nő sírva fakadt, amikor a műtét után szembesült azzal, hogy mit tettek vele a mexikói Bariatric Centerben, ahol egyébként a korábbi műtétét is elvégezték. Erős fájdalmai voltak, ráadásul 75 ezer dolláros — ami körülbelül 26 millió forintnak felel meg — számla is várta.

Forrás: Shutterstock/Marko Poplasen

A nő kálváriája ezzel nem ért véget, mert bár a melleit és a fenekét átszabták, a kért beavatkozásokat, mint a bőreltávolítás, nem végezték el rajra. A műtét után légzési problémái akadtak és mivel nagyon piszkos volt a kórházi szobája, elkapott egy fertőzést is. Azt is elmondta, hogy amikor a lánya kérdőre vonta az orvokokat, a biztonsági személyzet kifejezetten gorombán viselkedett vele.

Kimberly elárulta, hogy azért választotta már elsőként is a mexikói klinikát, mert az Egyesült Államokban a súlycsökkentő műtéte sokkal drágább lett volna, és anyagi okokból ment oda másodszor is. Azt mondja, azért tette közzé a történetét, hogy mások tanuljanak a kárán, és ne válasszák az olcsó, ám veszélyeket rejtő megoldásokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.