Ez a két csillagjegy aljas módon hátba szúr, ha nem vigyázol

Forrás: Shutterstock -
ellenség csillagjegy skorpió asztrológus rák
Bár senki sem kedves mindig, és olyan ember sincs, aki soha nem hazudik, de van két csillagjegy, amelynek a képviselőit nem jó az ellenségeink között tudni. Ezek pedig a Skorpiók és a Rákok. 

Madison Carter asztrológus szerint a legbosszúállóbb csillagjegy a Skorpió, őt a Rákok követik, a spektrum másik végén, mint a legkedvesebbek, a Vízöntők állnak.

A Skorpió személyisége nagyon szenvedélyes, gyakran elragadják az érzelmei. Bármit megtesznek, hogy elérjék, amit akarnak, rájuk tökéletesen igaz, hogy a cél szentesíti az eszközt. Mindemellett bármit megtesznek a szeretteikért, és azért, hogy megvédjék őket.

A Skorpiók és a Rákok mindent megtesznek, hogy megvédjék a szeretteiket, az aljasságtól sem riadnak vissza. Forrás: Shutterstock

A Rák éppúgy érzelmes Víz-jegy, mint a Skorpió. Ő általában nem maga miatt támad, de ha a családtagjait éri bántódás, nem ismer tréfát, rosszindulatú és bosszúálló lesz.

Az asztrológus szerint a Vízöntő a legjobb természetű jegy: játékos és gyermeki, alapvető vágya, hogy mindenki jól érezze magát a társaságában - írja az Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.