Heti horoszkóp 2024. január 8-14.: Tele leszel lelkesedéssel és tervekkel

heti horoszkóp csütörtöki újhold utazás rák
Az újhold több jegy számára is segítséget nyújt: új lendületet ad és lelkesedéssel tölt el. 

A Bikák számára az újhold a hét fénypontja lesz, de a Rákokat is segíti. Az Ikrek azonban igyekezzenek a saját dolgukkal törődni, ha nem akarnak pórul járni. Íme, a heti horoszkóp.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Január második hete lendületesen indul. Tele leszel lelkesedéssel és tervekkel. Ezek pontosításához és megvalósításához hatalmas segítség lesz a csütörtöki újhold, ami kellő fegyelmet és célorientáltságot hoz neked. Ám téged a hasznosság és/vagy hatékonyság nem motivál, hiszen benned több a játékosság. A hétvége tökéletes lesz, hogy mindezt kiélhesd például valamilyen sportban.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

A csütörtöki újhold számodra a hét fénypontja. Ki kellene találnod addigra, milyen téren kellene újítanod. Amennyiben szilveszterkor elfelejtettél új célokat kitűzni, most megteheted. Szerencsére ez az újhold föld jegyben áll, lehetsz tehát konkrét. Mindez az egész hetedet tervezgetéssel tölti meg. Hétvégén engedélyezz magadnak szórakozást, utazást, kikapcsolódást!

Az újhold sokaknak ad új lendületet Forrás: Thinkstock

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A második januári héten több olyan konstelláció lesz az égen, amely arra figyelmeztet, hogy ne folyj bele olyasmibe, ami nem a te dolgod! Vagy rád ripakodnak, vagy kinevetnek, vagy kizárnak azok, akik nem fogadják el a tanácsaidat. Ha nem akarsz kínos helyzetben kerülni, „told inkább a saját szekeredet"! A hétvége fellélegzést hoz. Vasárnap a Bakba lépő Merkúr gyakorlatiassá tesz...

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Szeretnél átevickélni január második hetén. Nem sok motivációt érzel, és a céljaid sem egyértelműek. A csütörtöki újhold sokat segíthet, mert valaki példája elgondolkodtat. Az újhold szerint ő új ember lesz, vagy az újholdnak köszönhetően új szemmel nézel rá. Ettől hálát érezhetsz, de ne vele, hanem a saját feladatoddal foglalkozz! A hétvégén pedig adj időt magadnak a megértésre - írja az Astronet.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.