Friss képeken Katalin hercegné: először láthatjuk a hasi műtétje óta

Katalin hercegné
Getty Images -
lesifotó műtét katalin hercegné
Szinte semmit sem tudni Katalin hercegnéről a hasi műtétje óta, teljes a hírzárlat. Vadabbnál vadabb pletykák keringtek már róla a neten, olvashattuk azt is, hogy a palota eltitkolja a halálát. Nos, úgy tűnik, Katalin szerencsére jól van - legalábbis erről tanúskodik egy friss lesifotó.

Január 17-én jelentette be a Kensington palota, hogy Katalin walesi hercegné komoly, előre tervezett hasi műtéten esett át. A beavatkozásról mindössze annyi derült ki, hogy nem daganatos betegség miatt került rá sor. Katalin minden hivatalos teendőitt lemondták, Vilmos herceg felesége a gyógyulásra és a családjára akar koncentrálni egészen húsvétig. Annyit tudni még, hogy két héttel ezelőtt a hercegné elhagyta az otthonát, a családjával együtt Norfolkba utazott, vágyott egy kis környezetváltozásra.

A friss hírek szerint azonban már visszatértek Windsorba, hétfőn este ugyanis a TMZ friss fotókat közölt Katalinról, aki éppen az édesanyjával utazott egy autóban a palota környékén. Úgy tűnk a hercegné jól van, szó sincs arról, hogy kómába esett volna, vagy esetleg még rosszabb, eltitkolják a halálát.

A Katalinról készült képeket a TMZ oldalán tudod megnézni nagyban. 
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.