Hetek óta kórházban van Kate Beckinsale: hírt adott az állapotáról

kate beckinsale
Shutterstock/Copyright (c) 2021 DFree/Shutterstock. No use without permission. - DFree
Kate Beckinsale színésznő fotók kórház
Március elején már egyszer bejelentkezett a kórházból Kate Beckinsale, most, hetekkel később ismét az egészségügyi intézményből posztolt fotókat a közösségi oldalára. Arról, hogy a színésznő miért szorul orvosi segítségre ilyen hosszú ideig, egyelőre nem tudni.

Az 50 éves színésznő március 11-én posztolt először kórházi fotókat a közösségi oldalára, amikor anyák napja, illetve a születésnapja alkalmából is felköszöntötte édesanyját, Judy Loe-t. A bejegyzés alatt a rajongók közül többen is kifejezték aggodalmukat és feltették a kérdést, hogy a színésznő vajon miért lehet kórházban, de válasz Beckinsale részéről azóta sem érkezett. 

Kate márciusi bejegyzése óta két alkalommal, egyszer húsvétkor és ma reggel is kórházi fotókat tett közzé az Instagram-oldalán, amely alapján arra lehet következtetni, hogy a színésznő hetek óta orvosi segítségre, kórházi ápolásra szorul. Ennek okáról azonban egyelőre semmit nem tudni - írja a Just Jared. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.