Jeremy Renner: "Már semmi nem lesz olyan, mint a baleset előtt"

Rennervations Premiere
Rennervations Premiere/Faye Sadou - Faye Sadou
hókotró Jeremy Renner felépülés baleset
A színész tavaly januárban szenvedett súlyos balesetet: helikopterrel kellett kórházba szállítani, miután beesett saját, több tonnás hókotrója alá az otthona előtt. Jeremy Renner a balesetben 38 csontját törte el. Most elárulta, hogy van közel másfél évvel a történtek után.

A Bosszúállók 52 éves sztárja, Jeremy Renner hótakarítás közben sérült meg tavaly januárban, amikor egy hat tonnás hóeltakarító gép elgázolta.  A színészt helikopterrel kellett a sürgősségi osztályra szállítani. A nevadai kórházban az orvosok mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket láttak el nála.

Jeremy Renner Flashes a Smile While Heading to His Hotel in New York City.
Jeremy Renner állapota sokat javult tavaly januári balesete óta
Forrás: Byline: TheImageDirect.com

Jeremy Renner közel 30 csontját törte el a balesetben

Renner arra használta a hókotrót, hogy kihúzza vele felnőtt unokaöccse autóját a hóból. A színész azonban úgy szállt ki a lánctalpas hókotróból, hogy nem húzta be a rögzítő biztonsági féket, emiatt a jármű oldalirányba csúszni kezdett. Ezután megpróbálta megakadályozni, hogy a hóeltakarító elgázolja az unokaöccsét, de becsúszott a jármű alá, ami átment rajta. Jeremy Renner állapota válságos volt, 38 csontja tört el a balesetben.

"Már semmi nem lesz olyan, mint a baleset előtt"

Bár Jeremy Renner állapota nagyon sokat javult tavalyi balesete óta, a felépülése évekbe is telhet, sőt, legutóbb azt nyilatkozta, a gyógyulás már az egész életét végig fogja kísérni.

El kellett fogadnom, hogy már semmi nem lesz olyan, mint a baleset előtt volt. A gyógyulás, a felépülés az életem részévé vált. De már kibékültem a gondolattal, sokkal jobban odafigyelek az egészségemre, a közérzetemre, tulajdonképpen nem tehetem meg, hogy nem figyelek oda

 - mondta a People magazinnak.  

A színész orvosai azt mondták neki, hogy soha többet nem lesz képes járni, a futásra még csak gondolni se gondoljon. Ám Renner véghez vitte a lehetetlent, újra tud járni, sőt, futni, és nagyon formában érzi magát.

 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.